Derfor skal dit barn bruge skærmbriller mod blåt lys

Derfor skal dit barn bruge skærmbriller mod blåt lys

I dag er der rigtig mange, der arbejder fra en computer, og det kan være, at du gør det samme. Ellers kan det være, at du holder af at bruge mange timer på computeren, når du har fri, og så er det også noget, du bør tænke over. Internettet er fantastisk, og det kan bruges til mange forskellige ting. Men har du nogensinde tænkt over, at det ikke er sundt for dit syn, at du sidder foran en skærm hele dagen?

 

Sådan kan du beskytte dig selv mod skærmen

Det er heldigvis ganske nemt at beskytte sig selv mod det blå lys, der kommer fra en computer. Du kan nemlig bare nemt investere i et par blue light briller til arbejdet, eller til nå du sidder derhjemme og spiller computer. Der er mange, der ikke kan undvære brugen af en computer i deres liv, og derfor er det smart, at man ikke behøves at skade sit syn ved brug af computer, hvis man har et par blue light briller.

 

Beskyt dit syn! Det er en vigtig sans

Vi mennesker oplever verden gennem vores sanser, og derfor er det vigtigt, at man gentager for sig selv: Beskyt dit syn for dit eget bedste. Synes er en meget vigtig sans, og det kan skade dine øjne, hvis du sidder for lang tid foran en computer. Så beskyt din syn, hvis du er interesseret i, at dine øjne ikke tager skade af dit brug mod computer.

 

Du kan sidde længere foran computeren

Kender du det med, at man begynder at få ondt i øjnene, fordi man har siddet for længe foran en skærm? Det kan være super frustrerende, specielt hvis man er i gang med et godt spil, eller hvis man sidder med sit arbejde. Her kan det også hjælpe med blue light briller til arbejde og fritid.