Smarte kontormøbler ændrer måden du arbejder på

Smarte kontormøbler ændrer måden du arbejder på

Kontormøbler er fast inventar på arbejdspladsen og på de fleste hjemmekontorer. Her bliver rummene ofte indrettet med et klassisk hæve sænkebord, en god kontorstol, og eventuelt noget akustisk afskærmning der sikrer at man kan arbejde uforstyrret og fokuseret selvom kontoret er del af et andet rum. Mange tænker sikker at kontormøbler er kedelige, gammeldags og i mange tilfælde ikke særligt smarte møbler at placere i et hjem eller på en arbejdsplads. Heldigvis er der særligt over de senere år sket en masse i udviklingen af kontormøbler til hjem og arbejdsplads. Møblerne har i dag masser af smarte funktioner og teknikker der sikrer at du har de bedst mulige betingelser for at yde et godt stykke arbejde uanset om du befinder dig i hjemmet eller på jobbet.

 

Et godt eksempel på den smarte udvikling af kontormøbler er det klassiske hæve sænkebord. Hæve sænkeborde har tidligere været forholdsvist simple, med muligheden for at justere bordets højde med de to ‘op’ og ‘ned’ knapper på bordets betjeningspanel. Og netop betjeningspanelet er dét element af bordet der virkelig har ændret sig over de senere år. I dag fås mange hæve sænkeborde med et smart betjeningspanel med memory funktion som en enorm fordel for alle der arbejder ved skrivebord. Med memory funktionen kan man helt selv indstille flere forskellige positioner til bordet, som det med ét tryk på én knap kan indtage af sig selv. På denne måde kan man altså indstille flere forskellige højder som bordet lynhurtigt kan indtage, så man ikke behøver lede efter den rette indstilling hver gang man skifter mellem stående og siddende position.

 

Med et smart betjeningspanel kan man også med fordel dele hæve sænkeborde mellem flere forskellige personer. Med muligheden for at huske de forskellige højder, kan man nemlig hurtigt og simpelt skifte brugere af bordet, da man ikke skal lede efter de rette højder til de forskellige personer. Et betjeningspanel med memory funktion er derfor næsten standard på alle moderne hæve sænkeborde, og det er helt sikkert en feature der kommer til at gøre en stor forskel for mange skrivebords brugere over hele landet.

 

En anden fed detalje på de nye smarte hæve sænkeborde er muligheden for at oplade forskellige enheder direkte fra bordet, som jo allerede er sluttet til el. Dette foregår oftest via en klassisk USB indgang i betjeningspanelet. Her kan du tilslutte din mobil, din tablet eller dine høretelefoner, så du ikke behøver bekymre dig om at trække flere ledninger til bordet, som sikkert allerede har rigeligt af den slags i forbindelse med computer, skærme og lignende.

 

Hæve sænkeborde er derfor, ligesom i øvrigt flere andre kontormøbler, blevet meget mere smarte over de senere år, så du som bruger får den bedst mulige oplevelse, når du bruger produkterne. Du kan finde de moderne kontormøbler hos forhandlere over hele landet, og særligt online vil du blive præsenteret for et helt enormt udvalg af smarte møbler til kontoret.