Forskøn bybilledet med rygerum eller æstetisk terrorsikring fra ZENZO

Forskøn bybilledet med rygerum eller æstetisk terrorsikring fra ZENZO

Har du ansvaret for bybilledet i dit nærområde? Så står ZENZO altid klar med en række gode løsninger til dig. Deres produkter kombinerer nemlig gode materialer med en vision om, at sikkerhed, trivsel og æstetik kan gå hånd i hånd. I deres katalog finder du derfor alt lige fra terrorsikring til rygerum, samt en masse andre produkter, der kan bidrage positivt til både offentlige og private arealer – uden at gå på kompromis med design.

Produkter til terrorsikring der både beskytter og pynter

Terrorsikring er nok det sidste, man ønsker at have i tankerne, når der skal investeres i nyt til byens torv eller lignende steder, hvor der færdes mange mennesker. Det er imidlertid nødvendigt at have risikoen i mente, hvis man ønsker at beskytte såvel besøgende som indbyggere, der færdes i disse områder. Derfor har ZENZO udviklet en række produkter, der garanterer dig optimal sikring mod terror. Dette kunne f.eks. være betonbænke eller plantekummer, der med deres højde vægt udgør en effektiv forhindring mod køretøjer og andre lignende farer. Samtidig giver disse produkter dig mulighed for at kombinere terrorsikring med forskønnelse af nærmiljøet. Plantekummerne kan eksempelvis fyldes med smukke, velduftende blomster og betonbænkene findes i flere kreative design, hvoraf nogle endda er prydet med detaljer i træ. Mulighederne indenfor terrorsikring er dermed mange, hvis du besøger ZENZO eller deres hjemmeside på www.zenzo.dk.

Rygerum gavner nærmiljøet på flere punkter

En anden måde, hvorpå byrummet kan forskønnes, er med valget af rygerum. Rygning er efterhånden et ret omdiskuteret emne, da den ikke blot er skadelig for rygerne, men også medfører en række gener, der kan have indflydelse deres omgivelser. Derfor rummer kataloget hos ZENZO også en række forskellige rygerum, der kan afhjælpe rygeproblematikken. De praktiske rum samler rygningen ét sted, hvilket både bidrager til at mindske eventuelle gener og samtidig samler det relaterede affald ét sted. Rygerum er nemlig også udstyret med relevant affaldshåndtering, som sikrer at cigaretskoddene ikke finder vej ud i naturen. Valget af rygerum kan dermed hjælpe med både at forskønne omgivelserne, mindske gener og samtidig bidrage positivt til en miljøvenlig agenda, der mindsker affald i naturen. Derudover så findes de hos ZENZO også i en række forskellige udformninger og design, hvoriblandt der med sikkerhed også er et, der matcher dine ønsker.

 

I samarbejde med ZENZO kan der dermed findes mange gode løsninger, som både forskønner bybilledet og samtidig beskytter både by og indbyggere. Du kan se hele kataloget på zenzo.dk, hvor du også kan læse meget mere om ZENZO og deres arbejde for bæredygtighed og miljø. De mange gode løsninger indenfor terrorsikring og rygerum er nemlig ikke det eneste, som ZENZO har investeret tid og kræfter i.