Byg en high-tech hjemmeside med WordPress

Byg en high-tech hjemmeside med WordPress

Vil du gerne have en high-tech hjemmeside, er der ingen grund til, at du ikke stadig kan gøre brug af WordPress som dit hjemmeside system. Der er mange high-tech hjemmesider, der er blevet bygget på WordPress, så hvorfor skulle din ikke også kunne blive det?

Hvilke krav har du til din hjemmeside?

Men inden du kan gå i gang med at bygge din hjemmeside, eller inden du kan gå i gang med at få den lavet af en tredjepart, kan det være en god idé at tænke over de specifikke krav, du har til din hjemmeside.

 

Der er mange, der fejlagtigt bare vil have “en side som Facebook”. Men bag Facebook ligger der jo millioner, hvis ikke milliarder af linjer med kode, og det er de dygtigste programmører i verden, der arbejder på hjemmesiden. Så du skal have nogle meget specifikke ønsker til din hjemmeside, hvis du gerne vil have en realistisk chance for at få det lavet.

 

Med andre ord – hvad skal din high-tech hjemmeside helt specifikt kunne? Hvad skal de besøgende på hjemmesiden have mulighed for at gøre? Skal der være et back-end system til dig som administrator?

 

Der er rigtig mange ting at tage stilling til, når du gerne vil have bygget en mere teknisk hjemmeside. Og det er vigtigt, at du kan sætte meget præcise ord på, hvad du ønsker at få bygget, hvis en udvikler skal have en jordisk chance for at kunne bygge lige netop det, du vil have.

WordPress er god som base

Der er ingen tvivl om, at WordPress bare er en rigtig god base at bygge hjemmesider på. Der er rigtig mange, selv store firmaer, der får bygget deres hjemmeside på en base af WordPress systemet, så hvorfor skulle det ikke også være godt nok til din hjemmeside?

 

Det er i hvert fald værd at undersøge, om det kan lade sig gøre at bygge den side, du gerne vil have lavet, på netop WordPress. Snakker du med en udvikler eller et webbureau, er der gode chancer for, at de kan gøre dig klogere på det ud fra dine ønsker.