3D printet Action figur – bestil den i dag!

3D printet Action figur – bestil den i dag!

Har du et 3D print spørgmål? Et ønske om at få dit eget ansigt på en 3D printet action figur. Så er det nu, Så er du helt sikkert kommet til det helt rette sted på internettet. Og det gælder især hvis du i mange år har gået og drømt om at få lavet en super flot 3D action figur med dit helt eget ansigt. Eller med et ansigt af en du holder af. Du kan bestille din helt egen 3D figur med 3D print hos 3D actions direkte fra vores hjemmeside om 3D print. En 3D printet figur, er ikke blot en flot gengivelse af dig selv, din farmor eller dit yndlingskæledyr. Din 3D Action figur bliver leveret med posten i hvad vi selv mener er Danmarks flotteste indpakning. Det er simpelthen fordi at hos 3D actions går vi også op i alle de små detaljer som andre måske kan glemme. Også hvis det drejer som om  dit og dines helt utrolig smukke ansigter, der har fortjent en forevigelse med 3D print.

 

Det kan være svært at give garantier her i verden, men hos 3D actions ved vi, at det vi kan sige med sikkerhed om 3D print, det siger vi gerne. Netop fordi at vi har så helt utrolig mange års erfaring med 3D print i Danmark. Vi er ikke bare 3D print eksperter når det kommer til de populære minis for bordrollespil som Dungeons & Dragons eller warhammer 4K, eller folks privat udviklede universer. Det gælder også 3D prototyping, 3D printservice og alle vores andre gode 3D print services og projekter. Som noget helt nyt, kan vi nu også tilbyde at du kan få en 3D printet figur af dig selv, et 3D bobblehead eller som 3D action figur. Og det med dit helt eget ansigt. Eller med e en du kender godts ansigt- og det er altid i fuld 3D. Vi kalder det for den ultimative selfie.

 

Få din action figur i 3D print med eget ansigt her!

 

Hvordan er det lige med actionfigur i 3D print – er et eller to ord? Ja, det må du nok sige. Ingen ved det men vi taler ofte om det. Alle skriver det på forskellige måder og det er vel også meget fint, så længe google er med til at skrive og forstå hvad det er folk søger efter – og at de finder det de søger. Hos 3D Actions handler det om 3D print. 3D print og Action figurer med eget ansigt i 3D print.

 

Vi har forsøgt at gøre processen så enkel som mulig. Vi har netop frigivet version 1 og med tiden er det meningen at vi releaser en egentlig 3D Action figur builder. Indtil det sker, er, det du skal gøre, at gå på facebook, instagram, tiktok eller din Nokia n91 og finde nogle gode og vellignende billeder. Det er lige meget hvor du gemmer de billeder vi skal bruge til at 3D moddelere dit ansigt, bare du kan sende dem til os på mail eller via kontaktformularen på vores hjemmeside. Billeder af dig og dine og dem du holder allermest af.  Det er helt utrolig vigtigt at der er meget vellignende billeder.  Og så er det det vigtigt, at der ikke kun er billeder taget forfra men at der også er billeder taget i profil. Og gerne lige på, uden for mange dikkedarer eller filtre, som gør det sværere for vores 3D kunstnere at se ansigtet. 

 

Når du har været igennem processen med at vælge de bedste billeder, er det tid til at besøge vores hjemmeside hos 3D Actions. Her efter er der en række muligheder for at vælge passende kropstype til dine actionfigurer og selvfølgeligt også forskellige muligheder for påklædning.  Det er sådan i dag, at de fleste at de mange 3D action figurer vi 3D printer er med folks eget ansigt. Og for det meste i meget flotte jakkesæt eller lange kjoler. Vi arbejder hver dag på at lave flere flotte 3D modeller til jer, så det er meget at vælge imellem. 

 

Husk, vi sidder altid klar til henvendelser, Du er altid er mere end velkommen til at ringe, maile, skrive eller chatte til os hos 3D Actions!