Lad en professionel tætningsvirksomhed fremstille dine formstøbte tætningselementer

Lad en professionel tætningsvirksomhed fremstille dine formstøbte tætningselementer

Arbejder du med produktion af eksempelvis fødevarer eller farma, eller har du dit virke inden for maskinteknologi, hydraulik eller proces? Så har du brug for at dit maskinel kører optimalt. Derfor har du samtidig brug for de rette tætningssystemer.

 

Hvad udgør et godt tætningssystemer?

 

Et tætningssystemer består af mange forskellige dele og typer af tætningselementer, pakninger og andre komponenter. Disse vil være fremstillet af varierende materialer alt afhængig af formålet med tætningen eller pakningen.

 

Dette kan for eksempel være varme isolering eller beskyttelse mod væske spild. Der er stor forskel på kvaliteten af pakninger og øvrige tætningselementer. I visse tilfælde kan du få brug for formstøbte tætningselementer hvis det hele skal spille optimalt.

 

Hvornår har jeg brug for formstøbte tætningselementer?

 

Når dit maskinel har specialfremstillede komponenter, for eksempel rør eller flanger, som ikke er kompatible med standard tætningselementer, kan du altid få disse fremstillet efter mål. Det er vigtigt at dine tætningselementer passer perfekt til dine maskiner eller de rør som hører til dit proces apparatur.

 

Tætninger og pakninger udgør centrale dele af dit produktionsflow – og derfor er det essentielt at de til hver en tid er i orden. Af samme grund bør du, såfremt du finder at standard tætningselementer ikke matcher dine systemer, få disse komponenter fremstillet individuelt. Så sikrer du din produktion og minimerer risikoen for spild og tab.

 

Hvem kan hjælpe mig med fremstilling af formstøbte tætningselementer?

 

Hos A/S Gunnar Haagensen kan du altid få professionel hjælp og sparring når det handler om valg af komponenter til tætningssystemer.

 

A/S Gunnar Haagensen har igennem mange år oparbejdet en helt enestående erfaringsbase som giver virksomheden de stærkeste forudsætninger for at rådgive omkring tætningsløsninger og de elementer som skal indgå i en sådan.

 

Der ud over hjælper A/S Gunnar Haagensen også med at udforme og fremstille formstøbte tætningselementer i kvalitetsmaterialer. De formstøbte tætningselementer og pakninger, udformet, udskåret og udstanset på baggrund af dine egne specifikationer, er fremstillet af materialer i topkvalitet.

 

Blandt disse materialer finder du Elastomer (herunder såkaldt svampegummi), fiber, grafit, glas, Aramide og PTFE (Virgin, Expanded og med filler). A/S Gunnar Haagensen hjælper gerne med at udfærdige specifikationer for dine formstøbte tætningselementer på baggrund af dine behov og ønsker. Og du kan være sikker på at dine formstøbte tætningselementer kan holde i mange år når du lade A/S Gunnar Haagensen om at fremstille disse.

 

A/S Gunnar Haagensen – Danske virksomheders foretrukne leverandør af tætningssystemer

 

Gennem godt 100 år – siden 1921 – har A/S Gunnar Haagensen leveret sikre og tidssvarende tætnings løsninger til virksomheder over hele Danmark.

 

A/S Gunnar Haagensen er kendt for solide komponenter til tætningssystemer samt for viljen til at samarbejde og hjælpe i forbindelse med fremstilling af formstøbte tætningselementer.